Møterom

Hver gang vi møtes digitalt

Det er ikke alltid vi kan samles fysisk for å møtes, men i dagens moderne løsninger kan det likevel være en smidig opplevelse for alle deltakerne, tilstede eller online.

Et utvidet møterom

Du er sent ute, og møtet har allerede startet, men du joiner enkelt møtet likevel mens du haster de siste minuttene til jobben, enten det er på kontoret eller hjemme.

Så snart du får opp laptop eller kommer inn på møterommet overføres du sømløst til møtet der du er. Med minimal disrupsjon.
Okay, du har ordet!

Noen ganger er det styremøte med mange deltakere, og du trenger både storskjerm og opptak. Andre ganger er det bare et arbeidsmøte på et mindre møterom. Kanskje vil du vise den nye filmen, og etterpå dele det siste budsjettet? Og gir du ordet til en annen møtedeltaker kan hun vise noen slides før du tar over og fortsetter på din presentasjon.

Vi møtes igjen. Og igjen. Og igjen...

Hvor mange ganger har du ikke kommet inn på et møte der de første ti minuttene går med til å finne ut hvordan du får presentasjonen på skjermen, eller startet selve møtet? Slik skal det ikke være …

Som Bravo-kunde kan du være trygg – når du går inn på møterommet kan du stole på at det er enkelt å bruke og alt fungerer. Vi leverer skreddersydde løsninger for videokonferanser, enten det er for to eller hele styret. Møter med topp videokonferanseutstyr, kompatibelt med mange videokonferansetjenester, og satt opp med akkurat de funksjonene du trenger i dine møter. Det maksimerer muligheten for god kommunikasjon, og sparer deg for tid og penger. Og kan du ta et videokonferansemøte sparer du ikke bare miljøet, men reise, opphold og tapt arbeidstid.

De fleste trenger ganske små møte- og huddle-rooms, mens noen ganger trenger du et stort styremøterom.

Se bare her...
Digital Signage

Newsec

For Newsec var det viktig at installasjonene skulle smelte inn med arkitekturen.

Nordic Choice Hovedkontor

Hos Nordic Choice har vi satt sammen 12 bøybare LED skjermer fra LG.

Møterom

Bravo Norge AS

Et lite møterom med plass til fire-seks personer.

holm-eiendom

Vi gikk fra en million i utgifter på IT, til en brøkdel med løsningen fra Bravo. Løsningen er brukervennlig som gjør at alle har lært seg å bruke det, på tvers av alle brukere.

Møtene tar vi der du er!

«Etter flere år med pandemi og hjemmekontor får stadig flere bedrifter øynene opp for verdien av moderne videomøterom – for eksterne møter, eller fra hjemmekontor. Bravo er eksperter på å drifte intuitive og fleksible møteromsløsninger, uavhengig av videoplattform. Det viktigste for oss er å forstå hva kunden ønsker å oppnå, og skreddersy løsninger som dekker behovet. Det betyr møteroms- løsninger som er enkle å forstå for alle, uavhengig av teknisk nivå. Møterommene skal bare fungere.»

Lars Fridtun Brenden, Sales Manager i Bravo

Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet.
Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!

Bransjer relatert til denne tjenesten

Møterom.

Våre kunder skal være trygge. Når kundene våre går inn i et møterom skal de kunne stole på at alt fungerer. Uten å måtte bruke 10 minutter av møtetiden på å finne ut hvordan de skal starte. Derfor leverer vi løsninger for videokonferanse i møterom, som er kompatible med Teams, Skype, Zoom og Google Meet. Uansett hvilke funksjoner møterommet skal ha, vil vi kunne hjelpe deg med å maksimere mulighetene for å oppnå best mulig kommunikasjon. Det gjelder enten det er møterom for to, eller store styrerom.

Gode videokonferanse-systemer sparer deg ikke bare for tid og penger, men det sparer også miljøet ved mindre reising.