Luftkvalitet

Datadrevne valg for kostnadsbesparelser og bedre arbeidsmiljø.

På arbeidsplassen har luftkvaliteten en større betydning enn man kanskje tenker på. Det påvirker ikke bare de ansattes trivsel, men spiller også en avgjørende rolle i å effektivisere temperatur og ventilasjon, og med det hvor mye penger som blir brukt på drift av bygget. Et behagelig inneklima kan fort bli en stor økonomisk gevinst.

Bedret arbeidsmiljø & bærekraft.

Bygningene bruker mer enn halvparten av all strømmen i Norge. Det betyr at det er mye mulighet for å spare energi, slik at vi kan bruke strømmen til andre viktige ting. Dette kan også senke regningen for strømmen du bruker og samtidig gjøre inneklimaet bedre.

Dessverre utnytter vi ikke dette mulighetsrommet godt nok.

Ved å bruke sensorer kan du få informasjonen du trenger for å ta smarte valg som er bedre for miljøet – men også for din egen lommebok og for de ansattes helse.  Forbedring av inneklima på kontoret, møterommet eller klasserommet har en direkte effekt på produktivitet, helse, velvære og energieffektivitet. 

luftkvalitet
luftkvalitet

Spar penger med datadrevne valg.

Bravo tilbyr avanserte, men lettfattelige sensorer fra Airthings – en anerkjent norsk leverandør. De monteres enkelt der du ønsker, noe som gir en lav installasjonskostnad.

All sensordata samles visuelt for enklere forståelse. Vi inkluderer også data fra eksterne kilder som Yr og Nordpool for å gi deg bedre beslutningsgrunnlag for styring av inneklimaet i forhold til været ute. For eksempel ved at du ikke trenger å bruke penger på å varme opp lokalene like mye under sommeren, eller la klimaanlegget gå for fullt i helgene når ingen er på kontoret.

I forhold til inneklima og luftkvalitet måler sensorene våre:

IoT lar deg ta datadrevne valg, ikke følelsesstyrte.

«Smartbygg handler mye om å få dagligdagse ting på nett og utnytte de til vår fordel på nye måter. Bravo bruker IoT til å forenkle arbeidsdagen til våre kunder, men det er mer enn bare å plassere ut hundrevis av sensorer. Vi har en helhetlig tilnærming til kundenes utfordringer, som inkluderer alle våre forretningsområder. Vi bruker sensorer fra norske Airthings, som gir verdifulle data om inneklimaet og gjør det enkelt for kundene å ta håndfaste, datadrevne valg. Med vår erfaring og kundeinnsikt kan Bravo tilby en totalpakke i særklasse.»

Marius Oddane, Head of IoT i Bravo

Skal vi ta en hyggelig prat om hvordan vi kan forbedre arbeidshverdagen din med sensorløsninger?
Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan gode smartbyggløsninger er en god investering – for både business og ansatte. Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!